Боксчи Қизларни Индивидуал Машғулот Жараёнида Техник-Тактик Ҳаракатларга Ўргатиш Усуллари - Фарход Каримович Турдиев; Зиёдулла Шуҳратиллаевич Хадиятуллаев (Periodica Journal, 2022)
Ушбу мақолада боксчи қизларнинг тактик тайёргарлик даражаси, воситалари ва услубларини такомиллаштириш ҳақида фикр юритилган.
Keywords: жисмоний тарбия ва спортни ривожлантириш; Ўзбекистонда хотинқизлар спортини ривожлантириш; юқори малакали боксчи қизларни индивидуал машғулот жараёнида бокс техник-тактикасига ўргатиш