Introduction Of Innovative Technologies In Preschool Education - Akhmedova Nasibakhan Kobiljonovna (Academia One, 2024)
Maktabgacha ta'limda innovatsion texnologiyalarni joriy etish, bolalarning ta'lim jarayonini yanada samarali va qiziqarli qilishga yordam beradi. Ushbu maqolada, innovatsion texnologiyalar, masalan, interaktiv o'yinlar, multimedia materiallari va ta'lim dasturlari orqali bolalarning diqqatini jalb qilish, ularning o'z-o'zini rivojlantirish imkoniyatlarini oshirish va ijodiy fikrlash ko'nikmalarini rivojlantirishga qaratilgan ijobiy ta'sirlar tahlil qilinadi. Shuningdek, texnologiyalar yordamida bolalar o'z fikrlarini ifodalash, hamkorlik qilish va mustaqil o'rganish ko'nikmalarini rivojlantirish imkoniyatlariga ega bo'lishlari ko'rsatiladi. Innovatsion texnologiyalar, shuningdek, ota-onalar va o'qituvchilar uchun bolalarning ta'lim jarayonini kuzatish va qo'llabquvvatlash imkoniyatlarini yaratadi.
Keywords: maktabgacha ta'lim; innovatsion texnologiyalar; intellektual rivojlanish; bolalar