ZULFIYA QALBIMIZDA VA YURAGIMIZDA - Mahliyo Sheraliqizi Axmadaliyeva (Journal Park Publishing, 2023)
Ushbu maqolada Zulfiyaning hayoti yo‘li haqida va ijodiga nazar solish mumkim. Zulfiya ijodida o‘zbek ayolining taqdiri muhim o‘rin egallaydi, uning mamlakat hayotidagi faol o‘rni muhim ahamiyat kasb etadi. Zulfiya sevgi va sadoqat timsolida ko‘rishimiz mumkin.
Keywords: She’riyat,ijod, oraz,sadoqat , poetika,sevgi, g‘oya