АСБОБ КЕСУВЧИ ҚИРРАСИНИНГ ЕЙИЛИШИНИ ТАДҚИҚ ҚИЛИШ - Саидова Мухаббат Хамроевна; Хидоятов Анваржон Бахтиёрович (The Conference Hub, 2025)
Turg`unlikka sinashi natijalariga ko'ra, faskalarning yeyilish o'lchamining asbobning ishlash vaqtiga bog'liqligi olingan va bu ma'lumotlar asosida yeyilish egri chiziqlari qurildi
Keywords: yeyilish, frezalash, kesish xususiyatlari, kesgich konstruktsiyasi, turg`unlik, asbob, ishlash qobiliyati, kesush qismi, ishlov beriladigan material.