“Quyosh Sistemasining Tuzilishi” Mavzusini O ‘Qitish Metodikasi - Narbayev Azamat Baxramovich (Academia One Publishing, 2023)
Ushbu maqolada umumiy o‘rta ta’lim maktablarida Astronomiya fanini o‘qitishda mediata’lim, ta’limni gumanitarlashtirish va zamonaviy pedagogik texnologiyalardan foydalangan holda darslarni tashkillashtirish usullariga to‘xtalib o‘tilgan.
Keywords: Quyosh sistemasining tuzilishi; mavzusini o’qitish; ishlanmasi