Mustaqillik davri she’riyatida poetik obrazga munosabat - Saloxiddinova Nigoraxon Inomjonovna (Academia One, 2023)
Maqolada o’zbek adabiyotshunos olimlarining poetik obraz haqidagi fikrlari, mustaqillik davri o’zbek she’riyatida poetik obrazning estetik ahamiyati haqida ayrim mulohazalar berilgan.
Keywords: Badiiy obraz; estetik ta’sirchanlik; ritm