Musiqa San’atning Pedagogik Shakllanish Jarayonlari - Tursunov Husniddin Isomovich (Academia One Publishing, 2024)
Ushbu maqolaning mazmuni shundan iboratki, maqolada musiqa san’atining tarixiy xodisalari, Markaziy Osiyo hududlarida yashab kelgan xalqlar madaniyati rivojlanish jarayonlari haqida so’zyuritildi.
Keywords: burg‘usimon puflama; daf; chang