PENNISETUM GLAUKUM (L.) R.Br.IN KHOREZM SOIL-CLIMATE CONDITIONS - D.R.Annamuratova; Sh.R.Qadirova (Web of Journals Publishing, 2024)
Ushbu maqolada Xorazm tuproq-iqlim sharoitida Pennisetum Glaukum (L.) R.Br. turli nav namunalarining rivojlanish va o’sish jarayonlari davrlari to’g’risida ma’lumotlar keltirilgan.
Keywords: maysa, ro’vaklash, gullash, pishish, genotip, ertapishar,o’rtapishar, introduksiya.