O'ZTO'QIMACHILIKSANOAT KORXONALARI HISOBI VA AUDITIONING TASHKILIY-USLUBIY JIHATLARI - Babakulova Matluba Kurbannazarovna (Journal Park Publishing, 2025)
Ushbu maqola o‘zto‘qimachilik sanoati korxonalarida hisob va audit jarayonlarining tashkiliy-uslubiy jihatlarini o‘rganadi. Unda moliyaviy hisobotlarning ishonchliligi, ichki nazorat tizimlari, audit risklari va xalqaro standartlarga moslik masalalari tahlil qilinadi.
Keywords: O‘zto‘qimachilik sanoati, hisob-kitob, audit, ichki nazorat, moliyaviy hisobot, xalqaro standartlar.