Высокая духовность – непобедимая сила. О методах воспитания студенческой молодёжи в учебных заведениях. - Алкаров И.Ш. (Academia One Publishing, 2024)
Ушбу мақолада, олиб борилган илмий назарий манбаларни таҳлили ҳамда тадқиқотлар натижаси асосида талабаларни ҳар томонлама баркамол шахс этиб шакллантириш учун тавсия этилган методлари ёрдамида битирувчи мутахассисларни ҳар қандай фикирлар, тушинчалар ва мулоҳазаларга қарши ўз фикрини билдира оладиган шахсни шакллантиришга қаратилган.
Keywords: ma'naviy; sivilizatsiya; yoshlik