USE OF HEAT INSULATION WALL MATERIALS IN CONSTRUCTION - F. Kh. Turapov (American Journals Publishing, 2022)
Ушбу мақолада иссиқлик химояловчи материалларнинг ўртача зичлиги, иссиқлик ўтказувчанлик коэффициенти, иссиқлик химоялаш материаллар билан таққослаш кўриб чиқилган.
Keywords: construction, average density, heat transfer coefficient, aerated concrete, foam concrete, arbolite concrete.