Хозирги глобаллашув даврида жамият тараққиёти ривожи - Деҳқонов Маҳмудали Роҳаталиевич (Euro Asian Journal Publishing, 2023)
Мазкур мақола мавзуси хозирги кунда жамиятимиздаги энг долзарб ижтимоий масалларидан бири. Чунки ҳар бир оила ва никоҳ муносабатлари маданияти асосида қурилади. Оила мустахкамлиги жамият барқарорлиги, тинчлиги, осойишталигини таъминловчи муҳим омил эканлиги ёритилган.
Keywords: авлод; одат; аҳком