MAKTABGACHA YOSHDAGI NUTQ NUQSONLI BOLALAR NUTQINI RIVOJLANTIRISH - Dotsenti Pо‘latxо‘jayeva Malika Rustamovna (The Conference Hub, 2025)
Maktabgacha tarbiya yoshidagi nutq nuqsoniga ega bo‘lgan bolalar o‘zini o‘rab turgan olam haqidagi tasavvurini kengaytirish va so‘z boyligini oshirish ularni atrofdagi predmetlar bilan, tabiat va jamiyat hayoti bilan tanishtirish orqali so‘zlashuv nutqini rivojlantirish yo‘llari yoritilgan, korreksion-logopedik yordam yo‘llari yoritib berilgan.
Keywords: Tasavvur, malaka, ko‘nikma, analiz, sintez, morfologiya, differensiatsiy, intellekt, tovush,