Мамлакатимизнинг стратегик тарақиётини таъминлашда Янги Конституциянинг роли - Суюнов Дилмурод Холмуродович; Кайтаров Вохид Раимкулович (Academia One Publishing, 2023)
Мақолада Ўзбекистон Республикаси референдумида умумхалқ овоз бериш орқали қабул қилинган Янги таҳрирда қабул қилинган Конституция ва уни қабул қилиш зарурияти ҳамда киритилган асосий ўзгаришлар таҳлил этиш асосида Янги Конституция моҳияти очиб берилган
Keywords: Конституция; референдум; стратегия; инклюзив таълим