ИШЛАБ ЧИҚАРИШ ЖАРАЁНИДА ҚЎЛЛАНИЛГАН ТИТАН (IV) ОКСИДИ РЕАГЕНТЛАРИНИ САНОАТДА ҚАЙТА ФОЙДАЛАНИШ ИМКОНИЯТЛАРИ - Давлатов Сухроб Шавкатович; Қораева Дилнавоз кумаковна (Journal Park Publishing, 2025)
Ишлатилган титан IV-оксиди (TiO₂) қайта регенерация қилиш бўйича тавсиялар ва қилинган иишларнинг натижаси баён этилган.
Keywords: Реагент, катализатор, чидамли, актив, титан (IV) оксиди, ион, металл, ҳарорат.