HARBIY PSIXOLOG FAOLIYATIDA IJTIMOIY INTELLEKTNING MOHIYATI VA MAZMUNI - Munojatxon Sodiqovna Valiyeva (Journal Park Publishing, 2025)
Ushbu maqolada harbiy psixologning kasbiy faoliyatida ijtimoiy intellektning tutgan o‘rni tahlil etiladi.
Keywords: ijtimoiy intellekt, qobiliyat, mutaxassis, ijtimoiy vaziyat.